دينادينا، تا این لحظه: 12 سال و 6 ماه و 26 روز سن داره
الناالنا، تا این لحظه: 7 سال و 9 ماه و 16 روز سن داره
آتناآتنا، تا این لحظه: 6 سال و 2 ماه و 24 روز سن داره

فسقلی های من😍

يه خبر خيلي جديد و مهم!!

1390/5/23 23:32
نویسنده : مامانی
1,070 بازدید
اشتراک گذاری

سلام به دوستاي گلم خبر جديد و دريافت كرديد؟!

اون بالا رو بخونيد...

خونديد؟...

 دينا جان تا این لحظه ، 6 ماه و 20 روز و 8 ساعت و 28 دقیقه و 11 ثانیه تو دل مامانشه :.

بعـــــــــــــــــــــــــــــــله جنيست ني ني مون معلوم شد!! دخمليه

اي جـــــــــــــــانم الهي مامان قربونت بره خوشگلك من بووووووس

بنابراين از امروز ديگه ني ني جان از فسقلي بودن در اومده و اسمشو ميذاريم دينا .....لي لي لي لي شِـکـْلـَکْ هآے خـآنــــومے

البته اين اسميه كه من دلم ميخواد بذاريم نظر بقيه متفاوته:

باباي ات دلش ميخواد اسمتو بذاريم مليكا

مامانجون ميگه يا نازنين يا عسل يا طلا يا....هزارتا اسم ديگه!!!

دايجون ميگه بذار كوثر

خودمم هم دينا دوست دارم هم تينا هم آنيتا هم....

ولي كلا همه با دينا موافقن اينه كه قراره فعلا دينا باشي تا ببينيم بعد چي پيش مياد

پس به سلامتي دينا خانم گل!

 

راستي از فردا خوشگلك مامان 29 هفته ات هم تموم ميشه خانمي الهي دور سرت بگردم من:

هفته 29 بارداري

کودک شما چگونه تغییر می کند؟

اكنون وزن كودك شما حدود 1100 گرم و اندازه او كمي بيشتر از 38 سانتي متر است. ماهيچه ها و ريه او به رشد خود ادامه مي دهند و سر او بزرگتر مي شود تا با مغز در حال رشد او (كه در حال ساختن ميلياردها سلول عصبي است) هماهنگ شود. با اين سرعت بالاي رشد نبايد تعجب كرد كه نيازهاي غذايي كودك شما در اين سه ماهه به حداكثر مقدار خود مي رسند. براي اينكه نيازهاي غذايي خود و كودكتان را به خوبي تامين كنيد، به مقادير زيادي پروتئين، ويتامين C، اسيد فوليك، آهن و كلسيم نياز داريد. اسكلت كودك شما در حال محكم شدن است و به همين دليل بدن او هر روز حدود به 200 ميلي گرم كلسيم نياز دارد.

شما چگونه تغییر می کنید؟

اكنون شما بايد بتوانيد حركات كودك خود را به خوبي حس كنيد. به ضرباتي كه كودكتان با آرنج يا پايش مي زند توجه كنيد و اگر احساس كرديد كه فعاليت كودكتان كم شده است به پزشك خود خبر دهيد. او ممكن است از شما بخواهد تا تعداد حركات جنين يا ضرباتي را كه به بدن شما وارد مي كند بشماريد، تا مطمئن شود كه مشكلي وجود ندارد.
ممكن است به برخي از عارضه هاي قديمي، مثل سوزش معده و يبوست دوباره دچار شويد. هورمون پروژسترون كه در دوران حاملگي ترشح مي شود عضلات بدن شما را سست و آزاد مي كند كه شامل عضلات معده و روده نيز مي شود. شل شدن عضلات به اضافه ازدحامي كه در شكم شماست سرعت هضم غذا را كاهش مي دهد، بخصوص بعد از صرف يك وعده غذاي سنگين ممكن است در معده و روده شما گاز يا نفخ توليد كند. بواسير نيز مشكل ديگري است كه مي توانيد آن را ناشي از رشد رحم (و همچنين يبوست) بدانيد. بواسير كه به رگهاي خوني متورم در ناحيه مقعدي گفته مي شود در دوران حاملگي بسيار شايع است و معمولا پس از زايمان به سرعت از بين مي رود. اگر اين عارضه همراه با خارش يا درد باشد، مي توانيد در يك لگن يا وان كوچك از آب گرم (كه كفلها و مقعد را بپوشاند) بنشينيد و يا از كيسه آب گرم يا كمپرس سرد در محل عارضه استفاده كنيد. همچنين از نشستن يا ايستادن به مدت طولاني اجتناب كنيد. از مصرف هرگونه مواد دارويي بدون تجويز پزشك خودداري كنيد و هرگونه خونريزي مقعدي را سريعا به او اطلاع دهيد. براي جلوگيري از بروز يبوست از غذاهاي فيبردار استفاده كنيد، مقادير زياد آب بنوشيد و يك تمرين ورزشي منظم داشته باشيد.
تعداد كمي از خانمهاي حامله ممكن است به عارضه "افت فشار خون خوابيده" مبتلا شوند. اين حالت ناشي ازكاهش فشارخون است وهنگامي كه اين خانمها به پشت دراز مي كشند ضربان قلب و فشار خون آنها تغيير مي كند؛ ممكن است به سرگيجه دچار شوند و با تغيير وضعيت سرگيجه آنها از بين مي رود. همچنين ممكن است هنگامي كه به سرعت تغيير وضعيت مي دهيد دچار سرگيجه شويد. براي اجتناب از اين عارضه هنگامي كه مي خواهيد از حالت درازكش به حالت نشسته و سپس به حالت ايستاده تغيير وضعيت دهيد اين كار را به آرامي انجام دهيد.

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (2)

shima
24 مرداد 90 2:32
vaaaaaaaaaaaaay ninit dokhmalie
مامان تربچه
27 مرداد 90 18:35
مباااااااارکه اتفاقا اسم دینا خییییییییییلی قشنگه راستی ما رو نمیبینی خوشحالی ها!!!